over ons

Home » Over ons

vakmanschap

Ik zal mijn voorstellen, ik ben Stefan Zwirs al 11 jaar werkzaam in het kappersvak! Knippen, babbelen, beetje ouwehoeren onder het werk dat is het liefst hoe mijn werkdag eruit moet zien. Ik ben 11 jaar geleden begonnen op de haar academy in Arnhem waar ik mijn academy heb afgerond als topstylist. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende kapsalons, maar mijn passie was altijd een eigen kapperszaak/barbershop in Ede. Op mijn 23ste ben ik in Ede aan de molenstraat begonnen. Ik ben alleen begonnen, maar door drukte kwam er snel personeel bij. In mijn kapsalon zijn wij met 3 topstylisten aan het werk.
Naast knippen heb ik ook een heren gedeelte, waar je onder het genot van een biertje geknipt kan worden. Kapper Steef is niet meer weg te denken in Ede, geboren in het dorp waar zijn roots liggen.

R

topmerken

Wij werken uitsluitend met topmerken; L’Oréal, Kis en Gladjakkers.

R

ruime openingstijden

R

mooie zaak

Modieuze dameszaak en barbershop.

sfeervolle zaak

De kapsalon is een sfeervol salon waar klanten zich goed op hun gemak voelen. Lekker bij de kapper zitten met een huiskamer idee, dat heb je bij Kapper Steef. Wij zijn een gezellig team waar iedereen gelijk behandelt wordt. Hierdoor hangt er een lekker sfeertje. U kunt bij ons onder een genot van een kopje koffie/thee geholpen worden door Stefan, Debby en Kim. Wij staan voor jullie klaar en zorgen dat jullie met een glimlach naar buiten gaan.

 

wij blijven ons ontwikkelen

Wij blijven cursussen en opleidingen volgen zodat u de beste behandeling krijgt.

bent u de volgende?

ons team

Ons team bestaat uit topstylisten met passie voor het vak.